PDF Skriv ut E-post

Utleie

Vi har et flott festlokale til leie i Gamlebyen.

Krutthuset ved Prins Georgs Bastion syd i Gamlebyen er innredet som kroen "Den Fede Gaas". Her oser trivselen og opplevelsene fra de historiske tykke, doble veggene. Det eneste du må ha med deg er mat og drikke - om du ønsker. Ellers kan vi kan være behjelpelige med å skaffe alt til din fest - og dekker på om du vil.

Innredningen er unik, for vi har laget den selv. Mangt et hyggelig lag er avholdt her i form av konfirmasjoner, årsfester for lag og foreninger, vennefester og firmaarrangement. Lokalet ble også brukt til festlige lag under innspillingen av NRK-serien "Anno". Lokalet rommer omkring 30 personer der man sitter på langbenker langs veggene, langbord og på Jærstoler. Det norske festningsflagget fra tiden vi var i union med Danmark og erobrede faner pryder veggene sammen med Tordenskiolds bjørnefell (det siste er i nok bare nesten sant, men den henger der allikevel!). De fantastiske lokalene bør sees - og deretter oppleves!

For leie, ta kontakt med Terje Markussen på tlf: 450 37 393 for ytterligere informasjon og avtale.

 

Firmaleie - event i Festningsbyen.

Ser du deg om etter et egnet lokale til avslutning av et motivasjonskurs, har ønske om å markere et spesielt øyeblikk i firmaets historie eller et annet viktig øyeblikk du vil gjøre noe med, har vi lokalene - og kan gi deg og dine ansatte en opplevelse du ikke finner noe annet sted. Vi tilpasser kvelden etter behov og kan f.eks. gjennomføre 1700-talls eksersis med firmaets ansatte, guiding i festningsbyen med musikk, militær oppvisning etter 1700-tallets reglement, eller avvike en komplett historisk aften - om du vil.

Ta kontakt, så legger vi opp programmet sammen med deg.

For event og guiding, ta kontakt med Carl Henrik Amundsen på tlf: 415 74 777 for ytterligere informasjon.