PDF Skriv ut E-post

Utleie

Vi har et flott lokale til leie i Gamlebyen. Krutthuset ved Prins Georgs Bastion syd i Gamlebyen er innredet som kroen "den Fede Gaas". Her oser trivselen og opplevelsene fra de historiske tykke, doble veggene. Det eneste du må ha med deg er mat og drikke - om du ønsker. Ellers kan vi kan være behjelpelige med å skaffe alt til din fest - og dekker på om du vil.

Innredningen er unik, for vi har laget den selv. Mangt et hyggelig lag er avholdt her i form av konfirmasjoner, årsfester for lag og foreninger, vennefester og firmaarrangement. Lokalet rommer omkring 30 personer der man sitter på langbenker langs veggene, langbord og på Jærstoler. Det norske festningsflagget fra tiden vi var i union med Danmark og erobrede faner pryder veggene sammen med Tordenskiolds bjørnefell (det siste er i nok bare nesten sant, men den henger der allikevel!). Lokalene bør sees - og deretter oppleves!

Ta kontakt med Terje Markussen på 450 37 393 for ytterligere informasjon.

 

Firmaleie - event i Festningsbyen.

Ser du deg om etter et egnet lokale til avslutning av et motivasjonskurs, har ønske om å markere et spesielt øyeblikk i firmaets historie eller et annet viktig øyeblikk du vil gjøre noe med, har vi lokalene - og kan gi deg og dine ansatte en opplevelse du ikke finner noe annet sted. Vi tilpasser kvelden etter behov og kan f.eks. gjennomføre 1700-talls eksersis med firmaets ansatte, guiding i festningsbyen med musikk, militær oppvisning etter 1700-tallets reglement, eller avvike en komplett historisk aften - om du vil.

Ta kontakt, så legger vi opp programmet sammen med deg.

For event og guiding; ta kontakt med Carl Henrik Amundsen på 415 74 777 for ytterligere informasjon.