Booking - Oppdrag

Vi lager opplevelser!

Sammen med Kong Frederik IVs Tambourafdeling kan du og gruppen din oppleve hvordan livet var på 1700-tallet som soldat innenfor vollene i Festningsbyen – eller på utenverket Kongsten Fort. En unik og opplevelsesrik ramme for ethvert arrangement.

Kong Frederik IVs Tambourafdeling af 1704 består av en gruppe sivile som er interessert i Fredrikstad bys militærhistorie på begynnelsen av 1700-tallet. Dere blir med avdelingen inn i tiden da Carl XIIs angrep på landet i 1716 og 1718.

Alle opplevelsene fylles med militærmusikk, musketteksersis og kanonsalutteringer.

Alle opplevelsene fylles med militærmusikk, musketteksersis og kanonsalutteringer.

Formidling av historien er personlige opplevelser i form av nærvær, lukt og lyd.

Uniformer, utstyr, musikk, eksersis og våpenbruk skal være korrekt etter reglement og musikk-overleveringer fra 1740.

Kong Frederik IVs Tambourafdeling kan leies inn til arrangement, jubileer, events, tattooer, guidinger, parader og konserter.

Dette er noe av det Kong Frederik IVs Tambourafdeling
kan gjøre for ditt arrangement:

Saluttering: Gjennomføre salutter med kanoner og/ eller musketter. Pålagte sikkerhetspålegg overholdes.

Musikk og salutt: Avdelingen kan stille med spill og musketter til åpninger, eller enkle parader som ved middager, utstillingsåpninger, innvielser eller andre tilsvarende arrangement.

Oppmars og Parade: Tamburavdelingen har ved flere anledninger ledet an i parader og forflytninger av deltakere fra ett punkt til et annet. De kan også marsjere opp mot et oppvisningssted og gjennomføre en eksersis/drill med historisk karakter med musikk og våpenbruk.

Guiding: Tambourafdelingen guider om byens militærhistorie mens man marsjerer sammen for full musikk i Gamlebyens gater. Gjestene opplever tidsriktig musikk og eksersis. Det kan kombineres med kanonsaluttering,  visning og lading av munnladingsgevær. Vanlig tid er omkring en time. 

Teltleir: På egnet sted, i offisertelt med langbord og mat som står i stil med tiden

Tambourafdelingen har deltatt på Norsk Militær Tattoo to ganger, og på tattooppvisningen ved HM KONGENS GARDES dag fem ganger. Tambouravdelingen var paradeavdeling i Trondheim på byens 1000-årsjubileum, var seremoniellavdeling i Oslo Rådhus under EM i fotball for døve. Avdeligen representerte samtlige korps ved kronprinsbryllupet.

Vi har et foreningslokale som vi kan leie ut; Vertshuset “DEN FEDE GAAS” som er i krutthuset. Dette er et lokale som kan brukes til veldig mye forskjellig. Trykk her for litt mer informasjon.

Ta kontakt med oss slik at vi kan skreddesy en opplevelse for deg/dere. Pris/pristilbud på forespørsel.

Nøkkelpersoner

Carl Henrik Amundsen

+47 415 747 77

Tor Ulsnes

+47 482 95 454

Epost

booking@tambour.no